Companie

DESPRE NOI

Specialiști în managementul deșeurilor

Ne bazăm pe echipa noastra, alcătuită din oameni pregătiți în acest domeniu și pe echipamentele de ultimă generație din dotare.  Prin serviciile oferite am devenit un nume de referință pe piața locală, pe care te poți baza întotdeauna.

FILGREEN COLLECTING

Ce ne reprezintă

VALORILE FILGREEN COLLECTING

La noi nu exista diferențe între clienți. Mari sau mici, toti sunt importanți pentru noi și îi considerăm partenerii noștri.

Inovație

Folosim utilaje și echipamente performante, pentru a oferi viteza, precizia și sprijinul de care clienții noștri au nevoie.

Eficiență

Soluțiile propuse de noi simplifică și optimizează procesele de colectare și reciclare a deșeurilor pentru partenerii companiei.

FILGREEN COLLECTING​

PRIETENI CU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Suntem specializați în reciclarea finală a deșeurilor expandate din polistiren, polietilenă, polipropilenă reducând semnificativ impactul asupra mediului inconjurator . De asemenea colectăm deșeuri de hârtie si carton, folie, bare auto, paleți de lemn, sticlă, construcții, electrice și electronice, feroase si neferoase. Pe lângă serviciile de colectare și reciclare finală, oferim servicii de gestionare complete a deșeurilor pentru companii, închiriere și transport containere precum și comercializarea de utilaje și echipamente de reciclare a deșeurilor.